KING PIZZA ANTWERPEN

KING PIZZA ANTWERPEN Livraison Ć  Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 373 beoordelingen
15 apr 2021 om 20:29 ik geef normaal geen beoordeling maar deze pasta was het echt wel waard! 10x beter dan verwacht! Zeker een aanrader! De bezorging duurde wel lang (90min) maar kan gebeuren , de lekkere pasta heeft het goed gemaakt !
12 apr 2021 om 14:36 Bestelling kwam pas 1,5u later aan. Had extra betaald voor ingediƫnten die er niet bij waren. Laatste keer dat ik hier bestel.
12 apr 2021 om 4:22 Heerlijke pizza's en keuring warm en op tijd bezorgd.
11 apr 2021 om 19:55 Nooit meer ga ik daar bestellen,75 min wachten pasta was echt koud en had met kip in de saus besteld ik denk dat er maar 2 kleine stukjes kip er 'in zat,en heel weinig pasta
10 apr 2021 om 23:39 Amazing!
9 apr 2021 om 23:25 I'm still waiting for my drink that never came.
3 apr 2021 om 23:01 Niet wat ik had verwacht. Kip was taai en penne te zacht
3 apr 2021 om 18:48 Ik had funghi met mozarella was echt super lekker & vriendelijke bezorger!
3 apr 2021 om 0:33 Super lekkere pizza gegeten! Zalm met broccoli!!!! Jullie hebben er een klant bij!!!!!
1 apr 2021 om 20:28 Delivery was pretty late, quantity of fries was not satisfactory and did not have change as it was mentioned during the ordering I will pay by cash with a note.
1 apr 2021 om 15:41 Heerlijke pasta en kip! Vriendelijke koerier!
27 mrt 2021 om 11:33 Voor het eerst hier iets besteld en ook voor het laatst. De pasta was uitgelopen in het zakje. Wij deden 1 hap en beide pasta's waren echt niet te eten. Leek net pasta met water en een smaakje. Meteen de vuilbak in gegooid, zonde van het eten en ons geld.